asd
Beste Prijsgarantie
 — 

Locatie Hotel de Mallemoolen

Centraler kan niet!

Hotel Prins Hendrik ligt aan de Prins Hendrikkade tegenover het Centraal Station, naast de Sint Nicolaaskerk en vlakbij warenhuis De Bijenkorf, shoppingmall Magna Plaza en het Koninklijk Paleis op de Dam. Vanuit ons hotel loopt u zo de oudste & meest bruisende buurt van Amsterdam in. Op de levendige Wallen en rondom de Nieuwmarkt vindt u talrijke bars, theaters en restaurants. Hier kunt u tevens het Trippenhuis, Hennep Museum of museum Ons’ Lieve Heer op Solder bezoeken.

Openbaar vervoer vanaf CS

Hotel de Mallemoolen ligt zo centraal dat ook de pittoreske Jordaan met het Anne Frank Museum, de Noordermarkt en oude woonhofjes binnen 10 minuten loopafstand bereikbaar zijn. En mocht u liever de tram nemen naar bijvoorbeeld het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum, vanaf het Centraal Station bent u er zo.

Parkeren

Onze receptionisten kunnen u informeren over parkeergarages in de directe omgeving van het hotel. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parking Centrum Oosterdok, op slechts 400 m. van ons hotel en pal naast het Centraal Station. Voor meer info over o.a. de precieze ligging en tarieven zie https://www.parkingcentrumoosterdok.nl

 

Map
Click here for map